مراتب « حیا » در آقایان - شین مثل شعور
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مراتب « حیا » در آقایان

بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام به همه

محیط پارسی بلاگ نباید محلّی برای ابراز « خودمان » باشد ! ( در باره این موضوع در مطالب آینده خواهم گفت )

رفیقی داشتیم تا جمله‌ای از این دست می‌شنید به شوخی می‌گفت :

« تکبیر ! »

گاهی هم که خودش از این دست جمله‌ها رو بکار می‌برد بعدش برای

گرفتن تأییدمی‌گفت : « اگه راست می‌گم بگو دروغ می‌گی !! »

 حالا پست امروز :

مراتب حیا در مردها

هر وقت کلمه « حیا » را می‌شنویم سریعاً یاد خانمها می‌افتیم و وضع حجاب و ...

کمند کسانی که در آنِ واحد « مردها » و « پسرها » هم در ذهنشان نقش ببندند

حال می‌خواهیم نگاهی به مراتب « حیا » در آقایان بیندازیم :

1- آقایی را در نظر بگیرید که کت و شلواری معمولی و اتوکشیده پوشیده و برای رفتن به محل کارش ( یا هر جای دیگری ) وقتی به چند راهی می‌رسه کوچه‌ای رو انتخاب می‌کنه که احتمال روبرو شدن با صحنه‌های ریبه دار (1) کمتره

2- آقایی را در نظر بگیرید که شلواری معمولی پوشیده ( بدون کت ) و پیراهنش را هم کرده داخل شلوار و از هر مسیری پیش بیاد می‌ره ( البته سعی می کنه با رسیدن به صحنه‌های ریبه‌دار نگاهش را برگردونه .

3- آقایی را در نظر بگیرین که شلوار لی پوشیده زنجیر طلا هم به گرده انداخته ( این هوا ! ) آدامسش هم داره زیر دندوناش له و لورده می‌شه ، به همراه بر و بچ ! کنار خیابان ایستاده و هر از گاهی نگاهی هم به قدو بالای ... ( از گفتن بقیه اش معذورم ! )

4- آقایی را در نظر بگیرید که کمر شلوارش از جای مخصوص به خودش نیم وجب پائینتر قرار داره ( کلاً شلوارش به خاطر اینکه پارچه گرونش شده ! کمی کوتاه دوخته شده ! ) و ترک موتور رفیقش هم نشسته و ... قسمتهایی از بدنش .... ( اگر مجبور نبودم این مطلب را نمی نوشتم ! )

5- آقایی را در نظر بگیرید ( با همین خصوصیات آقای شماره 4 ) در حال متلک گویی به هر شخصیت اُناثی است که از بغلش رد می‌شود ! و اگر کسی هم به او اعتراض کند فکّش را می‌آورد پایین ...

6- آقایان با مراتب بالاتری هم هستند که با عرض پوزش نمی‌نوانم خصوصیاتشان را برایتان تشریح کنم ( تو خود حدیث مفصل بخوان )

حالا قدری جدی‌تر :

این طایفه‌هایی که شمردم دارای درجات حیایی یکسان هستند ؟!

در کنار مراتب « حیا » در خانمها ، مراتب « حیا » در مردها نیز بسیار زیاد و عدیده است . حیا فقط به ظاهر برنمی‌گردد . وقتی پسری و یا دختری دوست ندارد با نامحرم بیش از حد لازم حرف بزند نشانه زیاد بودن « حیا » در اوست .

دوستان وبلاگ نویس ببخشند ! وقتی خانمی در وبلاگ به نظرات دیگران با سنگینی و متانت و در حد لازم فقط ، جواب می‌نویسد نشانه شدّت « حیا » در اوست . ( همینطور آقایی که برای جنس مخالف نظر می نویسد )

من دوستان طلبه‌ای دارم که انسان با نگاه کردن به چهره‌شان در « حیا » و « حجب » غرق می‌شوی .کسانی را هم می‌شناسم که با یک وجب ریش بوی زیادی از حیا نبرده‌اند .

حیا به ظاهر ( اگرچه مثبت باشد ) برنمی گردد ، به عمل به گفتار و رفتار که بازتاب تفکر انسان است برمی‌گردد . خوشا بحال کسانی که به خاطر شدت حیایی که در خود احساس می کنند از اینکه به نامحرمی نگاه کنند از خودشان نیز خجالت می کشند .

مراتب ایمان در انسان به مراتی « حیا » در او بستگی دارد . هرقدر حیا بیشتر ، ایمان بیشتر ... هرقدر ایمان بیشتر حیا شدیدتر

خدایا به ما « حیا » این خصلت پاکان را به طور کامل عنایت بفرما . یا حق

 

پ . ن

1- ریبه یعنی احتمال افتادن در گناه ! 




تاریخ : یکشنبه 92/2/1 | 4:9 عصر | نویسنده : زین العابدین آذر ارجمند | نظر

  • paper | سبزک | تبلیغات متنی